Hogyan ragyogjunk év végén is az ünnepek alatt?

Hamarosan itt az év vége. Idén sem unatkoztunk, rengeteg kihívással néztünk szembe, és sok mindent meg is oldottunk. Sokak számára kimerítő lehetett az év és úgy érezhetik, még az ünnepek előtt jól esne egy hosszabb pihenés. Ám a munkában még mindig helyt kell állnunk és számos elintéznivaló vár ránk, amíg hivatalosan is megkezdhetjük jól megérdemelt, ünnepi lazításunkat. Hogyan előzzük meg még az ünnepek beköszönte előtt a kimerülés állapotát? Erre hoztunk hasznos ötleteket.

 

Igyekezzünk tudatosan lelassulni, és akár új reggeli-esti rutinokat alakíthatunk ki, ahol elegendő apró változtatásokra gondolni. Adjunk magunknak akár egy fél órát, ahol fókuszba kerül a pihenés, és a belső énünkre való figyelés. Így az ünnepeket nyugodtan, kisimultan és boldogan várjuk, miközben az élet számos területén továbbra is teljesítünk.

  • A francia levendula illóolaj elősegíti a nyugodt alvásunkat. Érdemes 1-2 cseppet a párnánkra cseppenteni belőle elalvás előtt és érezni fogjuk jótékony hatását.
  • A hagyományos tusfürdőnk helyett használjunk levendulás-kecsketejes szappant szárított virág darabokkal, ami nyugtatóan hat a bőrünkre és az idegrendszerünkre egyaránt, sőt hidratáló tulajdonságának köszönhetően megőrzi a bőr rugalmasságát, lassítja az öregedési folyamatát.
  • A csomag tartalmaz továbbá egy fahéjas és epres krémmézet is, amelyek közül bármelyik extra kényeztetést nyújt teánkba vagy kávénkba csorgatva, esetleg süteményekhez, palacsintához.

 

 

Fontos, hogy jóban légy önmagaddal és alkalmanként meglepd magad ajándékokkal. Ha Te energikus és kisimult vagy, az a környezetedre is pozitívan hat.

 

Látogass el webshopunkba még az ünnepek előtt és szerezz be pár olyan terméket, amelyek a levendula erejével nyugtatnak, megszépítik napjaidat vagy szeretteid életét, hogy az ünnepi előkészületek inkább a békés várakozásról szóljanak.

Hozzászólások lezárva