Milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket a karácsonyfa alatt?

Hihetetlen, de elröppent egy év és hamarosan ismét karácsonyfát díszítünk. Vagyis azon is gondolkodhatunk, mivel lepjük meg szeretteinket az ünnep alkalmából. Hoztunk néhány tippet Neked azért, hogy idén ne az üzletek kirakatait bámuld meredten ötlet nélkül, hanem egyedi és hasznos ajándékokkal kedveskedj szeretteidnek, mosolyt csalva ezzel arcukra.

 

Karácsony közeledtével összeállítottunk néhány álomcsomagot, megkönnyítve ezzel vásárlóink dolgát, hogy egy kattintással meglephessék szeretteiket személyre szabott ajándékokkal. Nálunk nem kell sorban állni vagy autóba ülni, hiszen házhoz szállítjuk a kiválasztott termékeket.

A nagyobb méretű “Csak Neked” karácsonyi csomagunk egy igazi örömforrás a család bármely tagja számára. A csomag tartalmaz egy francia levendula illóolajat, egy francia levendula virágvizet, egy fahéjas és egy málnás krémmézet, és egy csomag liofilizált málnát is. Mindezt az Énkertem Siófok csapata megkoronázza egy mesés csomagolással, így neked már azzal sem kell bajlódni. Mi ez, ha nem csupa nagybetűs kényeztetés? A bársonyos krémméz valódi élvezeti forrás, amivel számos süteményt is elkészíthetünk, de teánk vagy kávénk elmaradhatatlan része is lehet. Szerezd be Te is ezt a mézkülönlegességet, ráadásul kétféle ízben. A minőségi kézműves levendulás termékek pedig igazán meghitté varázsolják az ünnepeket. Megnyugtató, stresszoldó hatásuk miatt mindenki kedvencei lesznek.

Készült egy kisebb méretű “Csak Neked” karácsonyi csomag is, amit már az előző bejegyzésünkben bemutattunk. Egyedülálló ajándék mindenkinek, aki számára fontos a minőségi énidő, aki szeretne egy stresszes nap után otthon feltöltődni és odafigyelni saját magára. Karácsonyi csomagunk telis-tele van prémium minőségű termékkel, amelyek meghitté varázsolják a közös pillanatokat. Magyar termelőktől származó magyar termékeket ajándékozni pedig igazán színvonalas döntés.


Mivel lepjük meg a férfiakat, esetleg céges partnereinket?

 

Például a “Mert megérdemlem” mézes csomaggal, amit a környezetedben minden édesszájú szeretni fog. Különleges, egyedi és utánozhatatlan ajándék, aminek nem lehet ellenállni. Valódi magyar méz, ami egyet jelent a prémium minőséggel! Tökéletes süteményekhez, kávéhoz, teához, kalácsokhoz vagy akár palacsintához is, a hedonistáknak pedig egyenesen az üvegből kikanalazva.

 

Ezekkel a prémium minőségű csomagokkal kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt! Köszönjük, hogy idén is minket választottatok és bízunk benne, hogy rengeteg mosolyt kaptok az Énkertem Siófok ajándékcsomagok felfedezésekor!

 

Magas minőség magyar kistermelőktől szeretettel,

 

Énkertem Siófok csapata

Hozzászólások lezárva